Crazy 88 Alkmaar

Gepubliceerd door admin op

Doorgedraaid, komisch en zo nu en dan heel cheesy…

crazy 88 alkmaarElk team probeert in de kaasstad zo snel en origineel mogelijk een flink aantal crazy 88 opdrachten uit te voeren. De handheld met Crazy-99 spel-app brengt je daarbij telkens naar een andere locatie waar de opdracht automatisch in je scherm verschijnt. De plaatsen waar je heen gestuurd wordt variëren van winkelstraten, de kaasmarkt of verrassende plek waar de Crazy 88 opdracht moet zien uit te voeren.

Wereldwijd bestaan er erg vieze varianten op dit spelletje. Wij houden de Crazy 88 in Alkmaar netjes en hygiënisch. Wel zijn de opdrachten soms een tikje cryptisch omschreven. Zo dagen ze je uit om er je eigen interpretatie aan te geven en om met je team verder te gaan dan je in het dagelijks leven doet! Want het doel van het spel is natuurlijk om met jouw team deze contest in crazieness te winnen. En daarvoor moet je gekker voor de dag komen dan de andere teams!

Crazy 88 Alkmaar strategie

Aan het begin van het spel krijgt elk team van ons een tablet met onze crazy-88 spel-app. In de app staat de eerste locatie waar jullie naar toe moeten. Zodra je daar aankomt gaat er een alarm af en verschijnt de opdracht in het scherm! Terwijl jullie de crazy 88 opdracht uitvoeren leggen jullie die vast met de camera op de tablet. Dit bewijsmateriaal stuur je vervolgens met één druk op de knop door naar de crazy-88 jury.
Zodra je een foto of video hebt verzonden kun je direct door naar een nieuwe missie-locatie. Wachten is er niet bij vandaag! Ondertussen beoordeelt de jury jullie beeldmateriaal met 10 tot 100 punten: hoe crazier, hoe meer punten je krijgt! Durven jullie wildvreemde mensen aan te spreken op straat met de vraag of ze jullie willen helpen met de opdracht? Durven jullie het aan gek uit de hoek te komen? Dan is de Crazy 88 Alkmaar echt een teamuitje wat voor jullie!

Afsluiting crazy 88

Na afloop wordt er uiteraard flink nagepraat over dit uitje. De game-controllers laten na afloop de foto van de dag zien en daarnaast komen de foto’s na afloop online in een speciaal voor jullie gemaakt webalbum.

Waar begint jullie Crazy88 Alkmaar ?

We beginnen de crazy 88 in hartje Alkmaar. Op een centraal punt op maximaal 10 minuten lopen van Alkmaar en de parkeergarages rondom het centrum.

Beste moment?

In Alkmaar kun je voor de Crazy 88 terecht van maandag tot en met zaterdag en natuurlijk op koopzondagen. De beste tijd om in Alkmaar de Crazy 88 te beleven is als het lekker druk is op straat, bij keur tussen 14.00 en 18.00 uur.

Eindpunt voor jullie Crazy88 in Alkmaar

In het centrum kunnen we elke café of restaurant als eindpunt in programmeren. Je bent dus niet gebonden aan onze horeca-partners maar kunt helemaal zelf je keuze maken. Uiteraard hebben wij wel suggesties voor een gezellig café, etentje in Almaar na jullie Crazy 88.

Aantal deelnemers

De Crazy-88 is in Alkmaar mogelijk voor groepen van 15-100 personen.