Crazy 88 Amsterdam

Gepubliceerd door admin op

Crazy88 AmsterdamDe Crazy 88 Amsterdam is de echte original. Hier begon enkele jaren terug het succesverhaal van de Crazy 88.
Want Een competitie in interactieve gekkigheid, waar kun je dat beter doen dan in Amsterdam? De stad waar (bijna) alles kan en alles mag. Daarom zeggen wij altijd dat iedereen de Crazy 88 Amsterdam eigenlijk een keer meegemaakt zou moeten hebben…

Geen stad leent zich voor de Crazy88 zoals Amsterdam

Dat Amsterdam ‘het’ heeft, heeft zo zijn voordelen bij deze activiteit. Niemand kijkt vreemd op als jullie een crazy-88 opdracht uitvoeren. Integendeel, in de praktijk zul je zien dat de echte Amsterdamse humor er vaak toe leidt dat locals en voorbijgangers je graag een helpende hand toesteken om je actie net dat beetje extra glans te geven, zodat je nog beter, hoger of met meer op de foto of video komt te staan. En dat pakt dan vaak weer gunstig uit in de punten!

Maak je eigen crazy-88 video’s en foto’s

Tijdens de Crazy 88 Amsterdam ontvang je regelmatig de tussenstand zodat je weet hoe jouw team ervoor staat ten opzichte van de andere teams. Want uiteindelijk draait dit stadsspel natuurlijk wel een competitie! Bij terugkomst maken we het winnende team bekend en na afloop wil iedereen natuurlijk graag zien hoe de andere teams zich door de opdrachten ‘heen hebben geslagen’. Daarom is er na afloop volop gelegenheid al foto’s en video’s te bekijken. Sowieso krijgen jullie na afloop alle beelden van de crazy88 in een bestand aangeleverd. Alle deelnemers kunnen dat zelf kan downloaden van onze server. Super makkelijk voor jou als organisator en een leuk aandenken voor iedereen die meedeed!

Waar begin je aan de Crazy 88 Amsterdam?

Je begint aan de crazy 88 vlakbij Amsterdam CS in één van de betere café’s van Mokum, òf gewoon direct op straat! De start is eigenlijk altijd vlakbij Amsterdam centraal. Zo kunnen de deelnemers van buiten Amsterdam makkelijk bij het beginpunt kunnen komen en na afloop een drankje drinken. Maar ergens anders beginnen kan op verzoek ook. Bovendien kunnen we in het centrum elk café of restaurant als eindpunt van jullie Crazy88 Amsterdam in programmeren. Wel zo makkelijk en zo blijf je binnen budget!

Wanneer kan je het best Crazy88-en in Amsterdam?

In Amsterdam kun je Crazy 88 alle dagen van de week spelen. De beste tijd is tussen 13.00 en 18.00 uur, maar de koopavonden zijn ook uitermate geschikt!