Crazy 88 Den Bosch

Gepubliceerd door admin op

De keigekste Crazy88 van Brabant

Crazy88 Den BoschDen Bosch, keigezellig, alles dicht bij elkaar en een stad waar niemand vreemd staat te kijken als je een gekke crazy 88 opdracht doet! Nou ja, niemand.
Wat den Bosch tot een super crazy-88 locatie maakt? De boschenaren natuurlijk, maar ook dat het centrum zo lekker compact is. Daardoor is de volgende Crazy 88 opdracht nooit ver weg en liggen de punten bijna voor het oprapen. Zo lang je met je team de gekste durft te zijn!

Moment van de dag

Zoals overal is de Crazy 88 het leukst als het lekker druk en levendig is op straat. De beste tijd is daarom tussen 14.00 en 17.00 uur. De zaterdag, wanneer het markt is en de stad vol met mensen is daarom super.

Begin- en eindpunt van de Crazy 88 Den Bosch

Op loopafstand van het station kun je van start, maar wil je bijvoorbeeld beginnen op de Parade, dan kan dat ook. Jullie bepalen waar je in of rond het centrum van Den Bosch aan je Crazy 88 wilt beginnen. Ook het eindpunt kun je vooraf vastleggen. Wij programmeren dat dan voor je in, zodat alle teams na afloop ‘als vanzelf’ bijeen komen in dat ene gezellige café of restaurant wat jullie hebben uitgezocht zonder dat de deelnemers ervan weten.

Deelnemersaantal

De Crazy 88 in Den Bosch kun je spelen met 12-100 personen. Elk team krijgt van ons een tablet mee met de Crazy-88 spel-app. Op de tablet kunnen meer mensen meekijken dan op een telefoon. Samen stippel je de meest gunstige route langs de Crazy-88 hotspots uit. Wat je daar voor Crazy-88 opdracht krijgt? Dat weet je pas als je er bent en het alarm jullie de tablet afgaat!