Crazy 88 Den Haag

Gepubliceerd door admin op

Goed om te weten over de interactieve Crazy 88 Den Haag

Zoals alle uitjes van Crazy-88.nl speelt ook de Crazy 88 Den Haag zich af in het stadscentrum. De drukte, gezelligheid en de aanwezigheid van mensen op straat voegen wezenlijk iets toe aan de Crazy 88 opdrachten die vaak draaiem om lef, originaliteit en (soms) het aanspreken of aansporen van omstanders om mee te doen.

De crazy-88 hotspots liggen op bekende en drukke straten en pleinen als de Hofplaats, het Spui en De Lange Poten, maar ook in smalle steegjes en achteraf straatjes waar je ongestoord je crazy-88-ding kunt doen!

Waar begin je?

crazy88 den haagJe kunt jullie Crazy88 Den Haag beginnen aan o.a. het Plein of de Buitenhof. Dit ligt lekker centraal op maximaal 10 minuten lopen van het Den Haag CS en de parkeergarages rondom het centrum. Op het plein zitten veel restaurants en café’s waar je van tevoren een drankje kunt doen, maar een vliegende start midden op het plein behoort ook tot de mogelijkheden. Veel groepen borrelen pas na afloop van de Crazy 88 Den Haag of doen onderweg een drankje.

Crazy 88 Den Haag eindpunt bij horeca?

In het centrum kunnen we elke café of restaurant als eindpunt in programmeren. Je bent dus niet gebonden aan onze horeca-partners maar kunt helemaal zelf je keuze maken. Uiteraard hebben wij wel suggesties voor een gezellig café, etentje of barbecue in Den Haag na jullie Crazy 88!

Wanneer kun je de Crazy 88 Den Haag spelen

In Den Haag kun je voor de Crazy 88 terecht van maandag tot en met zaterdag en alle koopzondagen. De beste tijd om in Den Haag te Crazy88 te beleven is tussen 14.00 en 17.00 uur. De activiteit duurt ongeveer 2,5 uur met uitleg vooraf. Na afloop willen veel groepen de foto’s val alle teams graag direct bekijken wat uiteraard kan!

Den Haag of liever Scheveningen?

Wil je bij zomers dubbel genieten? Je kunt de Crazy88 ook in Scheveningen spelen. Last minute omboeken van de ene naar de andere locatie mag bij ons ook!