Crazy 88 Haarlem

Gepubliceerd door admin op

crazy88 HaarlemDe Crazy 88 Haarlem speelt zich af in het historische centrum. Je komt tijdens dit stadsspel alle straten uit het monopoly spel tegen: De Grote houtstraat, Zijlweg en Barteljorisstraat.
Ook op en rond de Haarlemse Grote markt en in onbekende achterafstraatjes en steegjes krijg je op de tablet verrassende Crazy 88 opdrachten voorgeschoteld via de spel-app. Durven jullie de uitdaging aan in Haarlem?

Waar begin je?

We beginnen de crazy 88 in hartje Haarlem. Op een centraal punt op maximaal 10 minuten lopen van het Haarlem station en de parkeergarages rondom het centrum. Afhankelijk van jullie (horeca) wensen en budget start jullie Crazy 88 Haarlem aan of vlakbij de Haarlemse grote markt, op een terras of in een horeca gelegenheid van jullie keuze.

Eindpunt van de Crazy 88 Haarlem?

In het centrum van kunnen we elke café of restaurant als eindpunt van jullie Crazy 88 Haarlem in programmeren (dit hoeft niet). Je bent dus niet gebonden aan onze horeca-partners maar kunt helemaal zelf je keuze maken. Ook kun je op straat of op een plein eindigen, even snel de foto’s van alle teams bekijken en daarna een gezellig café of tapas restaurant induiken of een vrij plekje op een zonnig terras opzoeken.

Wanneer kun je dit Crazy 88 stadsspel het beste spelen?

De Crazy 88 Haarlem kun je met je groep beleven op alle dagen van de week (het is elke zondag koopzondag, dus het is altijd lekker druk). De beste tijd om de Haarlemse Crazy88 te beleven is tussen 13.00 en 18.00 uur (de activiteit zelf duurt ongeveer 2,5 uur).

Deelnemers

De Crazy 88 Haarlem is al mogelijk vanaf 10 deelnemers! Dus verzamel je vrienden en/of te gekke collega’s en motiveer ze voor een te gek uitje!