Crazy 88 Scheveningen

Gepubliceerd door admin op

Crazy 88 Scheveningen De Crazy88 Scheveningen zal jullie verrassen. Scheveningen staat bekend om zijn strand en boulevard. Op een zomerse dag is dit een top-spot voor de hilarische Crazy 88!

Het is aan elk team om zo snel en origineel mogelijk een groot aantal vreemde opdrachten uit te voeren. Dat wordt dus lachen!

Met een slimme app op de tablet leid je je team telkens naar een andere locatie waar je automatisch de crazy-88opdracht krijgt. Dat kan midden in een winkelstaat zijn, op een plein vol terrassen , het strand of de drukke boulevard. Doel van het spel is natuurlijk om met jouw team de andere teams te verslaan door ze in originaliteit en lef te overtreffen!

Hoe speel je de crazy 88?

Aan het begin van het spel krijgt elk team van de crazy-88-spel coach een goeie smartphone met daarop de crazy-88 spel app. De GPS-functie van de app brengt alle teams in een andere volgorde langs de plaatsen waar de crazy 88 Scheveningen opdrachten verscholen liggen en die door de app geactiveerd worden als je er bent. Met de camera maak je een foto of video als bewijs van jullie acties en dat beeldmateriaal stuur je direct door naar een afgesloten website. De spel-coach bekijkt het resultaat en geeft zo snel mogelijk punten. Doordat ook de tussenstand regelmatig bekend wordt gemaakt wete je hoe jouw team ervoor staat ten op zichte van de andere teams, zodat een heftige strijd kan ontbranden. Moge de gekste winnen!

Einde

Na afloop wordt er uiteraard flink nagepraat over dit uitje. Omdat iedereen natuurlijk na afloop ook alle beelden van de andere teams wil zien plaatsen we die na afloop online in een speciaal voor jullie gemaakt web-album.

Waar beginnen?

We beginnen de crazy 88 in Scheveningen vlakbij de Pier.  Dit ligt lekker centraal, goed bereikbaar met de trams en niet te ver lopen van de parkeergarages in Scheveningen.

Crazy 88 Scheveningen, wanneer spelen?

In Scheveningen kun je voor de Crazy 88 terecht van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. De beste tijd om in Scheveningen de Crazy 88 te doen is tussen 14.00 en 17.00 uur.

Eindpunt van de Crazy 88

Vlakbij de Scheveningse pier kunnen we elke strandtent of bijvoorbeeld het bekende Crazy piano’s als eindpunt in programmeren. Je bent dus niet gebonden aan onze horeca-partners maar kunt helemaal zelf je keuze maken. Uiteraard hebben wij wel suggesties voor een gezellige strandtent om te borrelen na jullie Crazy 88 Scheveningen.

Deelnemersaantal Crazy88 Scheveningen

De activiteit is mogelijk als groeps- of bedrijfsuitje voor groepen vanaf 18 personen.