Crazy 88 Zandvoort

Gepubliceerd door admin op

crazy-88 ZandvoortZandvoort was één van de allereerste plaatsen waar we de interactieve Crazy 88 introduceerden.
Deze hilarische Crazy 88 Zandvoort begint en eindigt op het strand (of naar wens op de boulevard). De meeste Crazy88-opdrachten liggen in het gezellige dorpscentrum op jullie te wachten om ontdekt te worden.

Crazy 88 in Zandvoort dorp en ’t strand

We ontvangen jullie groep bij een van de gezellige strandpaviljoens van Zandvoort. Na een drankje en de uitleg kunnen alle teams op pad langs het strand en natuurlijk ook het dorp in! Jullie krijgen een Tablet met onze Crazy 88 app. Telkens als je op een hotspot in Zandvoort aankomt gaat er een alarm af en krijg je een crazy88 opdracht. Slagen jullie erin die met vertoon van lef en moed in de directe omgeving uit te voeren. Uiteraard zijn de Crazy 88 opdrachten aangepast aan het strand en aan wat je in deze sprankelende badplaats tegenkomt.

Route langs hotspots uitstippelen

Elk team krijgt via de crazy-88 app een andere startlocatie in de directe omgeving toegewezen. Na de eerste Crazy88 opdracht stippelt elk team een eigen route uit langs zoveel mogelijk andere hotspots in de app. Aan elke hotspot is een opdracht verbonden die bij aankomst ter plaatse automatisch geactiveerd wordt zodra het alarm afgaat. Foto’s en video’s van de opdracht maak je met de app en stuur je met één druk op de knop door aan onze Crazy-88 coach die de beelden reviewed. Zo ontstaat een competitie waarbij elk team al z’n gekheid van z’n stokje haalt om de andere teams te overtreffen en te verslaan!

Afsluiting van de Crazy 88 Zandvoort

We sluiten de activiteit af dor het winnende team in het zonnetje te zetten en laten de leukste foto of video van de dag zien. Willen jullie na afloop blijven zitten voor een uitgebreide borrel of barbecue dan kan dat uiteraard. De Barbecue’s zijn hier prima verzorgd en vanaf ongeveer € 20,00 p.p. kun je gerust spreken van value-for-money.

Zijn jullie klaar voor de Crazy88 Zandvoort?