Crazy88 Leiden

Gepubliceerd door admin op

Crazy88 LeidenDe crazy88 Leiden vindt uiteraard plaats in het centrum. Van Beestenmarkt tot Breestraat, van Hooigracht tot Burcht en Haarlemmerstraat.
In de stad liggen de gekke opdrachten voor het oprapen. Met de tablet in de hand kom je er al navigerend achter welke! Op allerlei, leuke, warme, maar ook gure plekjes liggen digitale hotspots. Bij aankomst daar verschijnt vanzelf de crazy88-opdracht in je scherm die je ter plekke met je team moet zien uit te voeren. We wensen jou en je team veel succes en gekkigheid!

Beste moment

Tussen 14.00 en 18.00 is het meestal het drukste op straat. Dat is dus het leukste moment om de Crazy 88 te spelen. Het eind van de week en de zaterdag (markt) zijn helemaal top dagen. Snel inplannen dus die Crazy-88 van jullie, zodat er zoveel mogelijk mensen aan mee kunnen doen!

Begin & Eindpunt voor jullie Crazy88

Standaard start de Crazy 88 in Leiden op de Beestenmarkt, maar ook hier zijn we flexibel! Wil je ergens anders beginnen? Of wil je juist eindigen dat ene gezellig restaurantje waar je je vrienden of collega’s mee naartoe wilt nemen? Zolang het in het centrum is passen wij het parcours aan. Een alternatief begin- of eindpunt in programmeren is voor ons een ‘eitje’.

Deelnemersaantal

De Crazy88 Leiden is mogelijk voor groepen van 15 tot 100 personen waarbij teams bestaan uit 5-7 personen. Door het gebruik van een groot formaat tablets kunnen lekker veel mensen meekijken tijdens het uitstippelen van de route en het bekijken van de crazy88 opdrachten.