Onze partners & links

De Crazy 88 is een groepsuitje van Summerscape Evenementen. Sinds 2017 zijn wij ook actief onder de naam 360° Team Events.

We verzorgen uiteenlopende stadsspellen en citygames. Activiteiten die geschikt zijn voor sportteams, familiedagen, de vrijgezellendag of het jaarlijkse bedrijfsuitje. Deze groepsactiviteiten organiseren we vooral in de Randstad met de nadruk op Haarlem, Leiden en Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat we naast de Crazy-88 aan bedrijfsuitjes aanbieden? Neem dan eens een kijkje op de volgende sites:

Sloepentochten
Sinds 2009 verzorgen wij al interactieve sloepentochten in diverse steden. Inmiddels hebben we voor honderden groepen een sloepentocht mogen organiseren waarbij ieder team een andere route vaart en alle boten tegelijk van start kunnen.

GPS spellen Amsterdam
In Amsterdam bieden we een breed scala aan verschillende GPS-spellen. Van misdaden oplossen tot de Amsterdam citygame en voor internationale gezelschappen uiteraard ook in het Engels!

Moordspel
TV-programma’s als CSI en NCIS zijn razend populair. Tijdens onze GPS moordspellen zijn jullie het onderzoeksteam dat de misdaad moet zien op te lossen. Kunnen jullie informatie uit het lab, beveiligingsbeelden en van de informant combineren en er de juiste conclusies uit trekken?

Verder danken we de volgende sites voor de (online) samenwerking:

GPS bedrijfsuitje
Deze site biedt een overzicht van gps-uitjes van verschillende organisaties en geeft tips over waar je op moet letten voor je zo’n groeps- of bedrijfsuitje boekt!

Amerika Reis
Sta je op het punt een reis naar Amerika te maken? Bekijk dan eerst deze Amerika tips!

Haarlemse Hofjes wandeling
Een frisse en erg informatieve site voor wie Haarlem eens met een historisch perspectief wil bezoeken en een wandeling wil maken langs 20 historische hofjes in Haarlem.

Imkerij Bij de Bijen is een kleine imkerij in het Kennemerduin gebied die de smaakvolle Kennemerduin honing produceert.

Deze Crazy-88.nl site is ontwikkelt en wordt onderhouden door de WordPressTherapeut. Neem voor gratis WordPress SEO tips eens een kijkje op zijn site.

The Original
Al weer 9 jaar terug introduceerden we met de Crazy 88 als activiteit voor bedrijfsuitjes, en vrijgezellenfeesten. Inmiddels hebben heel veel mensen onze interactieve Crazy 88 meegemaakt. We kunnen gerust stellen dat dit het meest hilarische en dolgedraaide groepsuitje is!

Onze Crazy 88 is inmiddels vaak gekopieerd door de copy-cats van grote uitjesbureau's. Helaas kopieëren ze wel de naam, maar de de gestoorde opdrachten en het interactieve karakter waarbij je automatisch de opdracht krijgt bij aankomst op locatie blijven absoluut onovertroffen! Daarom ons advies: Neem met minder geen genoegen, ga voor de echte Crazy-88!
Contact

Neem voor reserveringen en vragen over de crazy 88 contact op met Summerscape:

023 - 711 30 20
Email
Crazy 88 op locatie:
Ons knallende stadsspel is mogelijk in de volgende plaatsen en steden:
Alkmaar • Amsterdam • Den Bosch • Den Haag • Eindhoven • Haarlem • Leiden • Noordwijk • Rotterdam • Scheveningen • Tilburg • Utrecht • Zandvoort