Crazy 88 – uitleg en spelformule

De interactieve Crazy 88 heeft zich als formule voor groepen inmiddels volop bewezen. Zonder te veel te verklappen (de opdrachten moeten ook voor jou als organisator een verrassing blijven) leggen we hier uit hoe de Crazy 88 op de dag zelf in z’n werk gaat.

Ontvangst en speluitleg

We ontvangen jullie in een gezellig en goed bereikbaar café in hartje stad, een centraal gelegen strandpaviljoen of bij een beperkt budget gewoon op straat. Een belangrijk deel van de fun is dat er mensen op straat zijn, dus hoe drukker het ergens is, hoe beter.
De Crazy-88 coach deelt groepen in (dat mag je ook zelf vooraf doen) en geeft speluitleg. Er volgen per team nog een paar instructies voor gebruik van de tablet en crazy-88 app en daarna is het: klaar voor de start: … !

Try a little bit of crazieness

crazy88-crazienessAlle teams krijgen automatisch een andere eerste crazy-88 locatie toegewezen. De GPS in de tablet is je gids: je ziet op de kaart wel waar je heen gaat, maar weet niet welke Crazy88-opdracht je daar moet uitvoeren. Zodra je op de juiste plaats aankomt gaat er een alarm af en verschijnt die opdracht in beeld. Hier dus beslist GEEN opdrachtenlijstje waarmee je het zelf maar moet uitzoeken!
De opdrachten variëren van chantage-foto’s tot flasmobs en echt hilarische acties waarbij je mensen van de straat moet plukken om je te helpen. Klinkt misschien moeilijk, maar het lukt – met wisselend resultaat – altijd!

Bewijsmateriaal en punten

Omdat we niet blind geloven dat jullie iedere opdracht uitvoeren maken jullie bewijsmateriaal. Met de tablet leg je alle bewegingen vast in foto’s of filmpjes. Die beelden stuur je in de crazy-88 app door naar onze uitjes coach. Terwijl jullie al weer doorgaan naar de volgende locatie bekijkt hij of zij de beelden en beoordeelt ze op lef en originaliteit. Natuurlijk krijg je punten voor je prestaties. Binnen een paar minuten weet je al wat jullie score is!

Competitie in gek doen

Omdat je op ieder gewenst moment de tussenstand op kunt vragen weet je precies hoe jullie team ervoor staat ten op zichte van de andere teams. Daardoor ontstaat een compleet gestoorde competitie tussen de teams die ieder uit 5 tot 7 leden bestaan. Reken maar dat de meest gestoorde deelnemers de Crazy 88 winnen!

The Original
Al weer 9 jaar terug introduceerden we met de Crazy 88 als activiteit voor bedrijfsuitjes, en vrijgezellenfeesten. Inmiddels hebben heel veel mensen onze interactieve Crazy 88 meegemaakt. We kunnen gerust stellen dat dit het meest hilarische en dolgedraaide groepsuitje is!

Onze Crazy 88 is inmiddels vaak gekopieerd door de copy-cats van grote uitjesbureau's. Helaas kopieëren ze wel de naam, maar de de gestoorde opdrachten en het interactieve karakter waarbij je automatisch de opdracht krijgt bij aankomst op locatie blijven absoluut onovertroffen! Daarom ons advies: Neem met minder geen genoegen, ga voor de echte Crazy-88!
Contact

Neem voor reserveringen en vragen over de crazy 88 contact op met Summerscape:

023 - 711 30 20
Email
Crazy 88 op locatie:
Ons knallende stadsspel is mogelijk in de volgende plaatsen en steden:
Alkmaar • Amsterdam • Den Bosch • Den Haag • Eindhoven • Haarlem • Leiden • Noordwijk • Rotterdam • Scheveningen • Tilburg • Utrecht • Zandvoort